e
Banner

Etiketler: yeni atama



Castrol'de üst düzey atama


Yayın: 22-04-2021

Castrol Türkiye bünyesinde 16 yıllık deneyime sahip olan Ayhan Köksal, Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Direktörlüğü görevine getirildi.




DHL Express Türkiye’nin yeni CEO’su Mustafa Tonguç oldu


Yayın: 03-05-2021

Dünyanın lider uluslararası hızlı hava taşımacılık şirketi DHL Express, Türkiye’de yaklaşık 4 yıldır Claus Lassen önderliğinde yürüttüğü başarılı faaliyetlerine Mustafa Tonguç ile devam edecek. 




Pelin Korkmaz, Emirates SkyCargo Türkiye Kargo Müdürü olarak atadı


Yayın: 30-06-2021
Kategori: Havayolu

Emirates SkyCargo, Pelin Korkmaz’ı Türkiye’ye yeni Kargo Müdürü olarak atadı. Korkmaz, Dubai’deki merkezinde modern ve geniş gövdeli uçaklardan oluşan filosu ve gelişmiş altyapısı ile dünya lideri Emirates SkyCargo’nun Türkiye’deki kargo operasyonlarını yönetecek.
 




TLS'de karayolu ve intermodal Gülşah Çehreli'ye emanet


Yayın: 02-07-2021
Kategori: Lojistik

TLS Lojistik; Uluslararası Karayolu ve İntermodal Taşımacılığı hizmetine, Gülşah Çehreli yönetiminde başlıyor. 




Borusan Lojistik Bilgi Teknolojilerinde yeni atama



Ahmet Reha Argaç, Borusan Lojistik Bilgi Teknolojileri & Arge Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Argaç, Borusan Lojistik’in Bilgi Teknolojileri & Arge fonksiyonunun stratejilerinin, şirket hedeflerine ve ihtiyacına paralel olarak belirlenmesinden sorumlu olacak.
 




Çobantur Boltas'ın Türkiye Operasyon Başkanı Cumhur Erzurumluoğlu oldu



Türk-Alman lojistik ağı Çobantur Boltas’ın Türkiye Lojistik Direktörü Cumhur Erzurumluoğlu, şirketin Türkiye Operasyon Başkanı olarak atandı. Erzurumluoğlu, 28 yıllık kariyeri boyunca Çobantur Boltas’ta birçok farklı görevler üstlendi.
 




Borusan Holding Hukuk Direktörlüğüne yeni atama


Yayın: 09-02-2022

Borusan Holding Hukuk Direktörlüğü için yöne bir atama gerçekleşti. Hukuk Direktörlüğü pozisyonuna Selin Tiftikçi Tuncer atandı.




Çobantur Boltas'ta yeni atama



Türkiye’nin köklü lojistik şirketlerinden Çobantur Boltas’ın Türkiye’deki Gümrük ve Depo/Antrepo Direktörlüğü’ne Evren Orkun İğdemir atandı. İğdemir, kariyeri boyunca ulusal ve uluslararası birçok lojistik şirketinde üst düzey görevler üstlendi. 




DFDS Akdeniz İş Birimi'nde üst düzey atamalar


Yayın: 08-04-2022
Kategori: Lojistik
Etiketler: dfds yeni atama

DFDS Akdeniz İş Birimi, Akdeniz RO/RO ağında ticari ve operasyonel odağını güçlendirmek amacıyla 1 Nisan 2022 itibariyle geçerli olmak üzere üst düzey atamalar gerçekleştirdi.




TruKKer Türkiye’den yeni atamalar


Yayın: 13-06-2022
Kategori: Lojistik

Dubai merkezli dijital taşımacılık platformu TruKKer, Türkiye’deki operasyonunu yeni atamalarla güçlendiriyor. Şirketin Uluslararası Taşımacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Burak Kuran getirilirken, Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ise Emir Buğra Gönültaş oldu.